Απόκτηση απαιτητής πιστοποίησης Πληροφορικής εξ αποστάσεως

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, σχεδιάζουν και υλοποιούν εξ αποστάσεως ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Πληροφορική προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού, αναγνωρισμένο από ελληνικό δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π. αλλά και από ιδιωτικό τομέα. Το πρόγραμμα αφορά όλες τις διοικητικές περιφέρειες της χώρας. Αποκτήστε γνώσεις στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και πιστοποιήστε τις με το απαιτητό πιστοποιητικό, αφιερώνοντας μόνο ελάχιστο από τον προσωπικό σας χρόνο! Εμείς, σας δίνουμε τη δυνατότητα να καταρτιστείτε σε ένα σύγχρονο περιβάλλον τηλεκατάρτισης, εντάσσοντάς σας σε σύγχροη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης και αναλαμβάνοντας οτιδήποτε αφορά τις εξετάσεις σας!

 

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 3/6/2019

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Πληροφορική οδηγεί σε απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού, αναγνωρισμένο από ελληνικό δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π. αλλά και από ιδιωτικό τομέα.

Υποστήριξε τον μαθητικό, φοιτητικό ή τον εργασιακό σου βίο, αξιοποιώντας την ευκαιρία κατάρτισης και πιστοποίησης που σου αποδίδεται.

Παρακολουθώντας το πρόγραμμα «Πιστοποίηση Πληροφορικής εξ αποστάσεως» προετοιμάζεσαι πλήρως για την χρήση των Νέων Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών τα οποία βρίσκουν χρήση παντού στην καθημερινότητά μας.

Παράλληλα, η συμμετοχή σου στις επίσημες εξετάσεις πληροφορικής θα συντονιστεί απόλυτα από συνεργάτες των ΚΔΒΜ Easy Education.

Συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής και απόκτησε το υποχρεωτικό πιστοποιητικό Πληροφορικής  για όλες τις προκηρύξεις σε ΑΣΕΠ και για πολλά προγράμματα εργασίας (πχ. κοινωφελή του ΟΑΕΔ).

button1button2button3button4

 

Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως σε

  1. Μαθητές Γυμνασίου-ΛυκείουBANNER otimised
  2. Φοιτητές
  3. Άνεργους
  4. Πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων και των δομών
  5. Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων
  6. Επαγγελματίες που διαχειρίζονται οργανωμένο ταμείο, βάσεις πελατών, επικοινωνία με το αγοραστικό κοινό
  7. Όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να γνωρίζουν και να εξοικειωθούν με τις δυνατότητες του Η/Υ

Έναρξη νέου τμήματος: 3 Ιουνίου 2019

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Easy Education 23111 10186 (Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή - 10.00-17.00)

Ζητήστε να μάθετε περισσότερα από ένα συνεργάτη, συμπληρώνοντας τη φόρμα.