Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 20:21

Κοινωνική Πολιτική

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε το τμήμα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ του κέντρου δια βίου μάθησης Easy Education. Υπάρχει συγκεκριμένος προγραμματισμός για τις κοινωνικές δράσεις κάθε έτους και είναι απαράβατος κανόνας για εμάς μέρος των κερδών μας πάντα να επιστρέφει στη κοινωνία με τον οποιοδήποτε τρόπο. Σε αυτή τη πολιτική που κρατούμε όλα αυτά τα χρόνια συντελείτε απόλυτα  όλοι εσείς επιλέγοντάς μας για τη κατάρτισής σας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008

 

Εκδήλωση κέντρου 12/2016, ΄ΟΜΙΛΟΣ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Στήριξη του ομίλου προστασίας άπορου παιδιού Βέροια. Συγκεντρώθηκαν 530€ και αποδόθηκαν στο σύλλογο για τις ανάγκες του. Επίσης συγκεντρώθηκαν πλήθος παιχνιδιών και είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, παιδικό γάλα κτλ)

Δόθηκε ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας σε άνεργη νέα.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες της εκδήλωσης

 

Εκδήλωση κέντρου 2016

Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης & Καμπανίας, στήριξη δύο πολύτεκνων οικογενειών με συνολικό αριθμό τέκνων 17!! Απεδόθησαν 17 υποτροφίες παρακολούθησης μαθημάτων πληροφορικής και καλύφθησαν το σύνολο των παραβόλων της εξέτασης προς απόκτηση πιστοποιητικού. Συνολικό κόστος παραβόλων εξέτασης και για τα 17 τέκνα 6035€.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες

Εκδήλωση κέντρου 2015, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Στηριξη της 'ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ' συνδέοντας κάθε μία εγγραφή που παραγματοποιούνταν στο κέντρο μας ενός σπουδαστή με χρηματικό αντίτιμο για τις ανάγκες του συλλόγου. Περισσότερα απο 1500€ αποδόθηκαν στο σύλλογο μαζί με τη δράση συγκέντρωσης χρημάτων σε κεντρικό καφέ της Βέροιας.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία απο την ολοκλήρωση της δράσης

Εκδήλωση κέντρου 2015, ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ

Στήριξη του έργου της Ομάδας ΔΙΑΣ της Ελληνικής Αστυνομίας αγοράζοντας απαραίτητα προϊόντα για την ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία των περιπολιών των αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας στις μηχανές.

 

 

Εκδήλωση κέντρου 2013-2014

Στήριξη του αγροτικού κόσμου της Ημαθίας υλοποιώντας ημερίδα ενημέρωσης για το μέλλον της αγροτικής εκμετάλευσης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Βέροιας. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπο την αιγίδα της περιφερειακής ενότητας Ημαθίας σε συνεργασία με έγκριτους επαγγελματίες της αγροτικής οικονομίας και καθηγητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης 

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες της εκδήλωσης

 

Εκδήλωση κέντρου 2012-2014

Στήριξη του έργου του γραφείου νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας Ναούσης & Καμπανίας αποδίδοντας τρόφιμα ρούχα παπούτσια παιχνίδια κτλ.

Δείτε φωτογραφία απο την ολοκλήρωση της δράσης

Εκδήλωση κέντρου 2010-2014

Υποτροφίες παρακολούθησης μαθημάτων πληροφορικής σε όλους τους εργαζόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας με σκοπό την εξάληψη του ψηφιακού αναλφαβητισμού και τις καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες

Εκδήλωση κέντρου 2010-2011

Στήριξη οικογενειών οικονομικά ασθενέστερων δίδοντας υποτροφίες παρακολούθησης οργανωμένων μαθημάτων πληροφορικής σε όλα τα τέκνα τους, σε συνεργασία με το δήμο Βέροιας

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες της εκδήλωσης

Εκδήλωση κέντρου 2008-2009

Στήριξη του αθλητισμού. Δημιουργία mini παιδικού πρωταθλήματος στα 3-5 πηγάδια Νάουσας.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες απο την εκδήλωση

Read 1379 times Last modified on Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 22:01