Δωρεάν Προγράμματα Κατάρτισης σε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ και ΑΓΓΛΙΚΑ

Στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο που ζούμε, η γνώση χρήσης Η/Υ και η επάρκεια στην παγκόσμια γλώσσα, τα αγγλικά, αποτελούν υποχρεωτικές δεξιότητες για όλους. 

Στο κέντρο μας έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πιστοποιητικά αναγνωρισμένα από ελληνικό δημόσιο και ΑΣΕΠ και με ισχύ δια βίου. Επιπλέον, για την ομαλή κατάρτιση του ατόμου συνίσταται η ένταξή του στη διαδικασία εκμάθησης ορθής χρήσης του υπολογιστή από την παιδική ηλικία. Μέσα από τα παιδικά τμήματα πληροφορικής επιτυγχάνεται και η αποφυγή εθισμού των ατόμων στις νέες τεχνολογίες. Συνεχίζοντας στα τμήματα εφήβων και ενηλίκων, οι εκπαιδευόμενοι πετυχαίνουν να ενισχύσουν ικανά τη μαθητική, τη φοιτητική και την εργασιακή τους ζωή, αφομοιώνοντας το βασικό επίπεδο γνώσεων και περνώντας στο ανώτατο επίπεδο πληροφορικής.

Συνδυαστικά οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να αποκτήσουν πιστοποιητικό αγγλικών. Η κατοχή ενός αναγνωρισμένου πτυχίου στη διεθνή γλώσσα είναι ζωτικής σημασίας τόσο για τον φοιτητικό όσο και για τον εργασιακό. Για πιστοποίηση στην αγγλική γλώσσα, παρέχονται:

Στις παροχές για τα προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών τα βιβλία παρέχονται από εμάς ΔΩΡΟ.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, πάντα δίπλα στον εκπαιδευόμενο, εξασφαλίζει δωρεάν δίδακτρα σε αρκετές κοινωνικές κατηγορίες. Δικαιούχοι των δωρεάν προγραμμάτων σπουδών είναι οι: άνεργοι, φοιτητές, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, αγρότες, δημόσιοι υπάλληλοι και κάτοχοι ευρωπαϊκής κάρτας νέων (13-30 ετών). 

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν από τους συνεργάτες μας και μάθετε περισσότερα για το πως θα αποκτήσετε τις βασικότερες δεξιότητες όλων, πως θα βρείτε μία θέση εργασίας, πώς θα τη συντηρήσετε ή θα την εξελίξετε. 


Δωρεάν ειδίκευση με εκμάθηση ξένων γλωσσών & προγράμματα νέων τεχνολογιών

Στις σύχγρονες κοινωνίες, η βασική κατάρτιση μέσω απόκτησης αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων σε Πληροφορική και Αγγλικά, αποτελεί την "άλφα - βήτα" για κάθε ενήλικα, όμοια με την αλφαβήτα για ένα νήπιο. Αφού λοιπόν το άτομο κατακτήσει τις βασικές δεξιότητες, καλείται να εμπλουτίσει τις γνώσεις του, να διαφοροποιηθεί και να αποκτήσει αργότερα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τόσο στον φοιτητικό, όσο και στον εργασιακό του βίο. 

Η εκμάθηση μίας -ή και περισσότερων από μία- ξένης γλώσσας πλέον αποτελεί σχεδόν δεδομένο για κάθε άτομο. Τα Κέντρα Δια βίου Μάθησης, Easy Education, παρέχουν ευέλικτα προγράμματα σπουδών για εκμάθηση γλωσσών, εκτός των αγγλικών, όπως:

Ιταλικά, Ρωσικά, Τούρκικα, Γερμανικά. 

Επιπλέον, η ειδίκευση ανά κλάδο είναι εξίσου σημαντική και αναγκαία. Η τάση της εποχής, η κατάρτιση και η επιστημονική ενασχόληση αποτελούν στοιχεία απαραίτητα για κάθε ικανό επαγγελματία και κάθε φοιτητή. Η ανάληψη εξειδικευμένων προγραμμάτων σπουδών σε νέες τεχνολογίες είναι απαραίτητες. Αποκτήστε το Proficiency Πληροφορικής και συνδυαστικά καταρτιστείτε μέσω των παρακάτω προγραμμάτων σπουδών, ώστε να διαφοροποιηθείτε στην αγορά εργασίας

  1. Χρηματοικονομική Λογιστική
  2. Γραφιστική 
  3. Autocad 2D & 3D
  4. GIS

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, στα πλαίσια του προγράμματος Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων (Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης),διοργανώνει:

ΔΩΡΕΑΝ Εξειδικευμένα Προγράμματα σπουδών προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού για τις κοινωνικές κατηγορίες των ανέργων, δημοσίων υπαλλήλων, πολυτέκνων, τριτέκνων, φοιτητών, αγροτών και κατόχων Ευρωπαϊκής κάρτας νέων (13 έως 30 ετών) και τα μέλη των οικογενειών τους.

Κοινωνικές κατηγορίες δικαιούχων:

-Άνεργοι

-Δημόσιοι Υπάλληλοι

-Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι

-Αγρότες

-Φοιτητές

-Κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων από 13 έως 30 ετών & τα μέλη των οικογενειών τους.

Δείτε τους πυλώνες επιβράβευσης και διεκδικείστε την έκπτωση σας.

Τα προγράμματα σπουδών είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του εκπαιδευόμενου που χρειάζεται άμεσα όμως ποιοτικά αποτελέσματα, ευελιξία αλλά και δυνατότητα συνεχούς υποστήριξης. Φροντίζουμε να διατηρούμε ολιγομελή τμήματα υπό την διοίκηση έμπειρων εκπαιδευτών στο σύγχρονο εξοπλισμένο χώρο μας στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Η εκμάθηση στα εξειδικευμένα προγράμματα πραγματοποιείται στις πιο σύγχονρες εκδόσεις προγραμμάτων και οι πιστοποιήσεις σε όλα τα προγράμματα σπουδών είναι αναγνωρισμένα σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και έχουν ισχύ δια βίου.

Διανύεται περίοδος εγγραφών. Τηλεφωνείστε στο  23310 22004 ή στο 2331070102 και κλείστε ένα ραντεβού με έναν από τους συνεργάτες της Easy Education. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, κάνετε κλικ εδώ.

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για τις λύσεις εκπαίδευσης στις δικές σας ανάγκες.


 

Καθημερινές λύσεις εκπαίδευσης Ανέργων & Επαγγελματιών

Παρέχοντας από απαραίτητες πιστοποιήσεις αγροτών μέχρι και εξειδικευμένες επαγγελματικές λύσεις, η ανεύρεση θέσης εργασίας και η στήριξή της αποτελούν για εμάς καθημερινό στοίχημα.

                                                                                      λύσεις για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-GDPR Εξ αποστάσεως σεμινάριο ειδικευμένης επιμόρφωσης διάρκειας 100 ωρών, με σκοπό την ανά κλάδο εμπλουτισμένη εκπαίδευση επαγγελματιών στον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 και στη διαδικασία συμμόρφωσής τους σε αυτόν, περί Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Το σεμινάριο οδηγεί στην απόκτηση Βεβαίωσης παρακολούθησης ειδικευμένης επιμόρφωσης αλλά και σε κατ’ επιλογήν πιστοποίηση από φορέα αναγνωρισμένο από Ελληνικό Δημόσιο και ΑΣΕΠ. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος πατήστε εδώ.

VOUCHER : Οι επαγγελματίες δύνανται να δηλώσουν συμμετοχή στο επιδοτούμενο πρόγραμμα επιταγής κατάρτισης με στόχο την απασχόληση ανέργων στην επιχείρηση που διατηρούν.

ΕΦΕΤ Οι επιχειρήσεις τροφίμων δύνανται να συμμετέχουν σε εγκεκριμένα προγράμματα εκπαίδευσης του προσωπικού τους.

ΛΑΕΚ Οι επιχειρήσεις μπορούν να εγγραφούν στο επιδοτούμενο πρόγραμμα Επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων.

                                                                                               λύσεις για ΆΝΕΡΓΟΥΣ

VOUCHER Η δράση αυτή είναι ένα πρόγραμμα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης με τη μέθοδο των επιταγών κατάρτισης (voucher) που οδηγεί σε υποχρεωτική απασχόληση των ανέργων που θα συμμετάσχουν σε αυτήν. Η συμμετοχή των ανέργων στη δράση είναι επιδοτούμενη.

ΑΔΕΙΑ SECURITY : Εξειδικευμένο σεμινάριο Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security). Τα σεμινάριο οδηγεί σε πιστοποίηση και άδεια προσωπικού ασφαλείας έπειτα από εξετάσεις του ΚΕ.ΜΕ.Α. Το πρόγραμμα οδηγεί σε Κρατικό Δίπλωμα και αποτελεί μια καθαρή Επαγγελματική επιλογή υποστηρίζοντας την ανεύρεση εργασίας διευρύνοντας τους προς επιλογήν τομείς απασχόλησης.

                                                                                                  λύσεις για ΑΓΡΟΤΕΣ 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Σύμφωνα με την ΚΥΑ 8197/90290/22-7-2013 (ΦΕΚ 1883/Β/2013) ΟΛΟΙ οι χρήστες γεωργικών φαρμάκων (επαγγελματίες αγρότες & μη, ψεκαστές, κηπουροί κλπ.), είναι υποχρεωμένοι να λάβουν πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης προκειμένου να μπορούν να τα προμηθεύονται νόμιμα.

Τηλεφωνείστε στις γραμμές υποστήριξης 23310 70102 και 23310 22004 για να συζητήσετε σχετικά με τις παρεχόμενες λύσεις εκπαίδευσης με ένα από τους συνεργάτες των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης, Easy Education.