Συμμετοχή της Easy Education στη μεγαλύτερη εκπαιδευτική Έκθεση "Spoudase Festival '19"

Η Easy Education συμμετείχε στην εκπαιδευτική έκθεση με μεγάλη επιτυχία "Spoudase Festival" για 3η συνεχή χρονιά,που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, φιλοξενώντας περισσότερους από 300 εκθέτες.

 

Εκεί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν φοιτητές, απόφοιτους & άλλους ενήλικες που ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν. Επιπλέον, στα πλαίσια συμμετοχής του το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, διεξήγαγε διαγωνισμό για κλήρωση 4 υποτροφιών συνολικής αξίας 3.690 ευρώ. spphoto 1

Η Easy Education, κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής έκθεσης ενημέρωσε το κοινό για τις ευκαιρίες επιμόρφωσης, τη δυνατότητα μίας νέας ή και παράλληλης σταδιοδρομίας, τα εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα σεμινάρια και τη διεκδίκηση μοριοδότησης με το πακέτο Πληροφορικής-Αγγλικών, μέσω του προγράμματος Πληροφορικής εξ αποστάεσως και της δωρεάν συμμετοχής σε εξετάσεις αγγλικών.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου (κτήριο "Νέοι Φούρνοι" - περίπτερο 105). συμμετείχαν και σε διαγωνισμό για κλήρωση 3 υποτροφιών, ολοκληρωμένων επιμορφωτικών πακέτων μοριοδότησης, συνολικής αξίας 3000 ευρώ. 

 

spphoto 4

 

Η καθεμία υποτροφία περιελάμβανε: 

1. Συμμετοχή σε αναγνωρισμένες εξετάσεις αγγλικών στην Ελλάδα, έκδοση πτυχίου & ένα επικυρωμένο αντίγραφο

2. Δύο Μοριοδοτούμενες Επιμορφώσεις Εξ αποστάσεως (400 ώρες/σεμινάριο)

3. Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Πληροφορικής Εξ αποστάσεως 6 ενοτήτων (Full Standard Diploma) 

 

Επίσης, οι επισκέπετες του περιπτέρου του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης είχαν τη δυνατότητα να μάθουν για τη νέα επιμόρφωση που υλοποιεί το spphoto 2κέντρο Easy Education σε συνεργασία με το  διεκδικήσουν μία υποτροφία αξίας 690 ευρώ για την παρακολούθηση της μοριοδοτούμενης επιμόρφωσης από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου, με θέμα "Θεματική Ψυχολογία". 

 

spphoto 7