Πιστοποίηση Πληροφορικής ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Αποκτήστε γνώσεις στις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών και πιστοποιήστε τις με το απαιτητό πιστοποιητικό από ελληνικό δημόσιο και ΑΣΕΠ, αφιερώνοντας μόνο ελάχιστο από τον προσωπικό σας χρόνο! Εμείς, σας δίνουμε τη δυνατότητα να καταρτιστείτε σε ένα σύγχρονο περιβάλλον τηλεκατάρτισης, εντάσσοντάς σας σε πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκατάρτισης και αναλαμβάνοντας οτιδήποτε αφορά τις εξετάσεις σας!

 

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Απόκτηση απαιτητής πιστοποίησης Πληροφορικής εξ αποστάσεως

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο, Easy-Education, αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων / Γενική Γραμματεία Δια βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.), με αριθμό αδειοδότησης 192044348 σχεδιάζει και υλοποιεί εξ αποστάσεως ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Πληροφορική προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού, αναγνωρισμένο από ελληνικό δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π. αλλά και από ιδιωτικό τομέα.

Υποστηρίξτε τον μαθητικό, φοιτητικό ή η εργασιακό σας βίο, αξιοποιώντας την ευκαιρία κατάρτισης και πιστοποίησης που σας αποδίδεται.

Παρακολουθώντας το πρόγραμμα «Πιστοποίηση Πληροφορικής εξ αποστάσεως» προετοιμάζεστε πλήρως για την χρήση των Νέων Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών τα οποία βρίσκουν χρήση παντού στην καθημερινότητά μας. Παράλληλα, η συμμετοχή στις επίσημες εξετάσεις πληροφορικής θα γίνει και για λογαριασμός σας από τα ΚΔΒΜ Easy Education.

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής και αποκτήστε το υποχρεωτικό πιστοποιητικό Πληροφορικής  για όλες τις προκηρύξεις σε ΑΣΕΠ και στα κοινωφελή προγράμματα εργασίας του ΟΑΕΔ! 

 

button1button2button3button4

 

Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως σεBANNER otimised

  1. Μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου
  2. Φοιτητές
  3. Άνεργους
  4. Πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων και των δομών
  5. Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων
  6. Επαγγελματίες που διαχειρίζονται οργανωμένο ταμείο, βάσεις πελατών, επικοινωνία με το αγοραστικό κοινό
  7. Όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να γνωρίζουν και να εξοικειωθούν με τις δυνατότητες του Η/Υ

Έναρξη νέου τμήματος: 3 Ιουνίου 2019

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Easy Education 23111 10186 (Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή - 10.00-17.00)