Επιμορφώσεις εξ αποστάσεως με το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο, Easy-Education, αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων / Γενική Γραμματεία Δια βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.), με αριθμό αδειοδότησης 192044348, σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της Δια Βίου μάθησης, οργανώνουν και υλοποιούν επιμορφωτικά προγράμματα που στηρίζονται αποκλειστικά στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Επιμορφωνόμαστε εξ αποστάσεως ΔΩΡΕΑΝ #menoumespiti_demenoumepiso

Τα Κέντρα δια βίου μάθησης Easy Education, αντιλαμβανόμενα την γενική κρίση που επικρατεί λόγω της αλλαγής της καθημερινότητάς μας και στα πλαίσια υποστήριξης όλου του κοινωνικού ιστού που τηρεί τα αναγκαία περιοριστικά μέτρα, ενισχύουν από πλευράς τους και με τον τρόπο τους τη σωτήρια για όλους μας λύση.

«Μένουμε σπίτι, δε μένουμε πίσω».

ΑΓΡΟΤΕΣ: Υποχρεωτική ανανέωση & απόκτηση  πιστοποιητικού ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων από την Easy Education

Σύμφωνα με την ΚΥΑ 8197/90290/22-7-2013 (ΦΕΚ 1883/Β/2013) έχει θεσπιστεί Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων. Με βάση αυτό, ΟΛΟΙ οι χρήστες γεωργικών φαρμάκων (επαγγελματίες αγρότες & μη, ψεκαστές, κηπουροί κλπ.), είναι υποχρεωμένοι ΑΜΕΣΑ να ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ή να ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης προκειμένου να μπορούν να προμηθεύονται νόμιμα τα γεωργικά φάρμακα.

Αναστολή λειτουργίας του κέντρου με βάση κοινή Υπουργική Απόφαση στα πλαίσια προστασίας της δημόσιας υγείας

To Κέντρο δια Βίου Μάθησης, Easy Education, σε συμμόρφωση με τα ισχύοντα  μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας σύμφωνα με την κοινή Υπουργική Απόφαση και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει ότι, θα παραμείνει κλειστό, ως ορίζεται για όλες τις δομές εκπαίδευσης της χώρας.

Προλάβετε τις προκηρύξεις του ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Συγκεντρώστε περισσότερα μόρια μέσω της παρακολούθησης εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενων επιμορφώσεων 400 ωρών και προλάβετε τις προκηρύξεις του Αυγούστου για κάλυψη ωρομίσθιων ή μόνιμων εκπαιδευτών ενηλίκων σε δημόσιες δομές εκπαίδευσης. 

Εξ αποστάσεως προετοιμασία για απόκτηση πιστοποίησης ΤΠΕ, απαιτητή για συμμετοχή σε προκηρύξεις

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education,  σχεδιάζουν και υλοποιούν ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ στο εξ αποστάσεως ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Πληροφορική προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού, αναγνωρισμένο από ελληνικό δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π. αλλά και από ιδιωτικό τομέα.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ & ΑΓΓΛΙΚΑ

Απόκτησε τις ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΕΣ δεξιότητες όλων. Πιστοποίησε τις γνώσεις σου στη ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ & ΑΓΓΛΙΚΑ με πιστοποιητικά αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Δημόσιο, ΑΣΕΠ, αναγνωρισμένα στο εξωτερικό αλλά & κατάλληλα για την παρακολούθηση μεταπτυχιακών με ισχύ δια βίου.