Δωρεάν εξετάσεις αγγλικών σε όλη την Ελλάδα! Κλείστε θέση άμεσα!

Έχετε επάρκεια στην αγγλική γλώσσα αλλά δεν έχετε πετύχει σε προηγούμενες εξετάσεις κάποιο πτυχίο ή θέλετε ένα επιπλέον αποδεικνύοντας την;

Χρειάζονται κατά μέσο όρο 15 ώρες εξάσκησης με το διαθέσιμο υλικό και είστε έτοιμοι να το εξασφαλίσετε!

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ PROFICIENCY ! ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ & ΣΠΑΝΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΑΣΕΠ.

Τα κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy Education, εδώ και 13 χρόνια, υλοποιούν προγράμματα Πληροφορικής τα οποία οδηγούν στην απόκτηση πιστοποιητικού αναγνωρισμένου από ελληνικό Δημόσιο , ΑΣΕΠ και Ιδιωτικό τομέα. Πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε πρόγραμμα πληροφορικής επιπέδου Proficiency και να διαφοροποιηθείτε στην αγορά εργασίας.

Λάβε τις ΑΠΑΙΤΗΤΕΣ και μοριοδοτούμενες πιστοποιήσεις σε ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΕΣ δεξιότητες / Γίνε ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας!

Διαθέτεις τις απαραίτητες γνώσεις και πιστοποιήσεις σε Πληροφορική και Αγγλικά; Γνώριζες ότι πλέον μπορείς να παρακολουθήσεις και να λάβεις πιστοποίηση εξ αποστάσεως στην Χρηματοοικονομική Λογιστική και στο Autocad;

ΝΕΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. / ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Οι απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου και ο στίβος της αγοράς εργασίας , επιβάλλουν πλέον την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων που θα σας καταστίσουν ανταγωνιστικότερους. Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου αφουγκράζεται τις ανάγκες αυτές και προσθέτει στις ήδη υπάρχουσες επιμορφώσεις του , νέες και άκρως ενδιαφέρουσες επιμορφώσεις .

Αποτελέσματα κλήρωσης υποτροφιών συνεργατικών προγραμμάτων Παντείου Πανεπιστημίου ΚΕΔΙΒΙΜ και Easy Education

Ανακοινώνουμε ότι κατόπιν κληρώσεως , κατά την διάρκεια της οποίας παρίστατο ο δικηγόρος  Ανδρέου Νικόλαος του Βασιλείου με αριθμό μητρώου Α.Μ.Δ.Σ.Β. 510, δικαιούχοι των υποτροφιών είναι οι κάτοχοι των κάτωθι μοναδικών κωδικών που προκύπτουν από την δήλωση  συμμετοχής που έχουν συμπληρώσει και ο οποίος τους έχει κοινοποιηθεί στο mail που έχουν δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής  :

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη/ Στήριξη της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης τα κέντρα δια Βίου Μάθησης Easy Education , στηρίζουν το έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Ακολουθεί επιστολή του νόμιμου εκπροσώπου της Easy Education κ. Μουρτζίλα Νικολάου.

Είσαι ήδη μαθητής της Easy Education; Επωφελήσου της έκπτωσης -63% για εγγραφή έως 30/03/21!

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy Education, εδώ και 13 χρόνια προσφέρουν  με συνέπεια, συνέχεια και ασφάλεια ( μάθε για τις ειδοποιούς διαφορές μας εδώ) αναγνωρισμένες επιμορφώσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου κοινωνικοοικονομικού γίγνεσθαι.

Καλώς ήρθατε

Η αξία της εκπαίδευσης δε γίνεται ούτε πρέπει να υποτιμάται. Από την παιδική ηλικία έως και την ενήλικη ζωή ο καθένας προσπαθεί να ερευνήσει, να γνωρίσει πολλά πράγματα, να σχηματίσει άποψη και γενικά, να δημιουργήσει μία πλήρη εικόνα ενός σύνθετου κόσμου που συνέχεια αλλάζει. Ο σεβασμός αλλά και η αναγνώριση ενός ατόμου από το κοινωνικό σύνολο συχνά αντικατοπτρίζει το επίπεδο της εκπαίδευσης που αυτό έχει αποκτήσει κατά τη διάρκεια της ζωής του. Ωστόσο, οι απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής διαγράφουν πως η βασική εκπαίδευση αποτελεί τον δεδομένο, πλέον, πυλώνα της ατομικής καταξίωσης.