Μοριοδότηση ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΏΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΌΣΛΗΨΗ σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας  (ΣΔΕ)

Με την παρακολούθηση των παρακάτω σεμιναρίων 400 ωρών οι υποψήφιοι εκπαιδευτές στις δομές εκπαίδευσης ενηλίκων και συγκεκριμένα στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε) θα συγκεντρώσουν μόρια ώστε να πληρούν τα  ΝΕΑ κριτήρια αξιολόγησης και μοριοδότησης στις δομές εκπαίδευσης ενηλίκων (βλ. ΦΕΚ). 

 

Δηλώστε συμμετοχή στα νέα τμήματα που ξεκινούν στις 3 Μαρτίου 2020 και εξασφαλίστε σίγουρη μοριοδότηση στα ΣΔΕ, επιλέγοντας τα παρακάτω σεμινάρια.

__

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Εάν ενδιαφέρεστε να προσληφθείτε  ως εκπαιδευτικός στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας ή εργάζεστε και επιθυμείτε να συγκεντρώσετε τα μέγιστα μόρια στα πεδία 1.2.α και 1.2.β, ολοκληρώνοντας τα παρακάτω σεμινάρια. Σας υπενθυμίζουμε ότι με την ταυτόχρονη εγγραφή σας σε περισσότερα από ένα σεμινάρια, εξασφαλίζετε επιπλέον εκπτώσεις ακόμα και αν ο κύκλος εγγραφών διεξάγεται σε τιμής προσφοράς. Μάθετε για την εκπτωτική πολιτική επιβράβευσης εδώ. sde ekpaideyftes page2019

Το σεμινάριο Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων σας μοριοδοτεί με τα μέγιστα μόρια τους υποψήφιους εκπαιδευτές ενηλίκων στις προσκλήσεις για κάλυψη  στo πεδίo 1.2.β.

Δηλώστε συμμετοχή στο νέο τμήμα που ξεκινά εδώ.

Η Βεβαίωση Επιμόρφωσης που θα λάβει ο εκπαιδευόμενος μετά την επιτυχή παρακολούθηση του Προγράμματος του δίνει τα μέγιστα μόρια στo ομότιτλo πεδίο 1.2.α.  

Δηλώστε συμμετοχή στο νέο τμήμα εδώ.  

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 23111 10186 (ώρες τηλεφωνικού κέντρου: 10.00-17.00 Δευ-Παρ).