Νέα εκπαιδευτική δομή. Πρωτοπορία βασισμένη στην εμπειρία.

 

Αξιοποιήστε μας!

Αξιοποιήστε την νέα μας υπερσύγχρονη δομή που υπερπληροί τις προϋποθέσεις που θέτει το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο για τη Δια βίου Μάθηση.

 

Ωφεληθείτε από το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσα από τον "οδικό χάρτη" αξιοποίησης τους. Ξεκινήστε από τις απαιτητές βασικές δεξιότητες, την Πληροφορική και τα Αγγλικά, και συνεχίστε με τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια 400 ή 800 ωρών που υλοποιούμε εξ αποστάσεως, επιλέγοντας ανάμεσα από περισσότερους από 50 θεματικούς τίτλους. Αιτηθείτε άμεσα την ένταξή σας στα νέα τμήματα εξ αποστάσεως επιμορφώσεων που υλοποιούμε σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου: παρακολουθήστε ετήσιες επιμορφώσεις ή και το πρόγραμμα Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων και διεκδικείστε θέσεις εργασίας. 

Ξεχωρίστε θέτοντας τον εαυτό σας ένα βήμα πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό, όχι μόνο με τα προγράμματα που έχετε ήδη αποφασίσει να παρακολουθήσετε αλλά επιλέγοντας επιπλέον επιμορφώσεις προς διεύρυνση των γνωστικών αντικειμένων σας!

ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΛΑ!

Τώρα έχεις την ευκαιρία να τα παρακολουθήσεις και να τα αξιοποιήσεις ενεργοποιώντας την τιμολογιακή πολιτική επιβράβευσης και παρότρυνσης επιλογής επιπλέον προγραμμάτων με χαμηλά δίδακτρα έως & -40%!

Το "μεγάλο ευχαριστώ" για όλα αυτά τα χρόνια προτίμησης των εκπαιδευτικών υπηρεσιών μας το αποδίδουμε έμπρακτα με την επένδυση στη δουλειά μας. Γιατί για εμάς, ένας είναι ο σκοπός: 

Η απόδοση εκ νέου επιπλέον ποιοτικότερων υπηρεσιών εκπαίδευσης στο σύνολο της κοινωνίας. 

Ευχαριστούμε. 

Δείτε ΕΔΩ το σύνολο των δομών εκπαίδευσης που μπορείτε να αξιοποιήσετε. 

Κέντρο Δια βίου Μάθησης Easy Education

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ 5, 1ος όρ.

ΕΛΗΑΣ 1, 1ος όρ.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑ 6, Ισόγειο

ΒΕΡΟΙΑ τηλ1: 23310 70102, τηλ.2: 23310 22004

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος