Είσαι ήδη μαθητής της Easy Education; Επωφελήσου της έκπτωσης -63% για εγγραφή έως 30/03/21!

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy Education, εδώ και 13 χρόνια προσφέρουν  με συνέπεια, συνέχεια και ασφάλεια ( μάθε για τις ειδοποιούς διαφορές μας εδώ) αναγνωρισμένες επιμορφώσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου κοινωνικοοικονομικού γίγνεσθαι.

Ανταποκρινόμενοι στην εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει επιλέγοντας μας για την επιμόρφωση σας, επιστρέφουμε αυτήν την εμπιστοσύνη, παρέχοντας  έκπτωση -63%  για την εγγραφή σας στα μοριοδοτούμενα σεμινάρια 800 & 400 ωρών . Η τιμή ανέρχεται στα 240€, έναντι της αρχικής στα 650€ στων 800 ωρών και στα 160€ έναντι της αρχικής 450€ στων 400 ωρών ! Τυχόν εκπτώσεις από την πάγια εκπτωτική πολιτική της Easy Education, προστίθενται ( δείτε την εκπτωτική πολιτική επιβράβευσης εδώ ).

Πώς και που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συγκεκριμένες επιμορφώσεις;

Δίδαξε το αντικείμενο σου . Νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών.

Εάν είστε κάτοχοι πτυχίου οποιασδήποτε ειδικότητας ή με τριετή εμπειρία σε οποιοδήποτε κλάδο δύναται να  διδάξετε το γνωστικό τους αντικείμενο σε δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στις δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  εντάσσονται τα: ΔΙΕΚ, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ, ΚΔΒΜ των Δήμων αλλά και άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών οργανισμών, δομές υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων, δομές επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και σχολές γονέων.

Παρακολουθώντας τις επιμορφώσεις αυτές , θα λάβετε την μέγιστη μοριοδότηση για να διδάξετε το γνωστικό σας αντικείμενο στις μεταδευτεροβάθμιες δομές εκπαίδευσης , όπως αναγράφονται παραπάνω.

Δείτε όλους τους θεματικούς τίτλους εδώ και επιλέξτε την ειδικότητά σας

Νέος κύκλος εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενων επιμορφώσεων  800 & 400 ωρών:

Έναρξη τμημάτων: 22/03/2021

Συμπληρώστε την αίτηση σας

Παρακολουθήστε  επιμορφώσεις που σας μοριοδοτούν σε προκηρύξεις και διεκδικήστε μία νέα ή και παράλληλη σταδιοδρομία μέσω του διαρκώς αναπτυσσόμενου πεδίου της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Με την Easy Education έχεις τη δυνατότητα. Μένει να κάνεις τη διαφορά. Εδώ μπορείς, με ασφάλεια να μάθεις πως θα αξιοποιήσεις όλες της ευκαιρίες που δίνει η δια βίου μάθηση.

Επίλεξε ανάμεσα σε 100 και πλέον προγράμματα σπουδών.