ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

 button_2.jpg

 

Αυξήστε τις δεξιότητες σας αποκτώντας εξειδικευμένη γνώση της Λογιστικής. Με την απόκτηση του πιστοποιητικού ενισχύετε το επιχειρηματικό σας προφίλ καθώς ο κλάδος της Λογιστικής απευθύνεται στο 90% των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα.

 

 Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education,διοργανώνει:

Εξειδικευμένο Πρόγραμμα σπουδών προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ με ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  στα 315€ ( Το ποσό καταβάλλεται σε 3 δόσεις) έναντι αρχικής των 600€, για τους συμμετέχοντες του επερχόμενου τμήματος, με ημερομηνία εκκίνησης 10/06/2022 και δυνατότητα ένταξης στο πρόγραμμα έως 07/06/2022. 

 

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ:

ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΕΤΑΡΤΗ : 09:00-10:30

ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΕΤΑΡΤΗ : 17:00-18:30

* Η παρακολούθηση δύναται να πραγματοποιηθεί και ασύγχρονα σε περίπτωση που δεν σας εξυπηρετούν τα παραπάνω τμήματα. Η σύσταση αυτών απαίτει συμμετοχή 7 επιμορφούμενων.

Σήμερα που η μηχανογράφηση είναι απαραίτητη σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση, η Easy Education στηρίζει την προσπάθεια των επιχειρήσεων για την άψογη λειτουργία των λογιστηρίων τους αλλά και των εν δυνάμει εργαζομένων σε λογιστήρια επιχειρήσεων ή ως βοηθοί λογιστών. Έτσι καλύπτονται πολύπλευρες ανάγκες δημιουργώντας υψηλού επιπέδου γνώστες των εφαρμογών.

Η Easy Education δημιουργεί ένα πρόγραμμα σπουδών της λογιστικής με σκοπό την εμπέδωση των αρχών της Γενικής Λογιστικής και την εκμάθηση σύνταξης των οικονομικών καταστάσεων των επιχειρήσεων ώστε να μπορεί ο υποψήφιος μαθητής να ανταπεξέλθει στο 90% των επιχειρήσεων. (Ειδικά με την συνδυαστική απόκτηση του proficiency πληροφορικής) Κατά την παρακολούθηση του προγράμματος σπουδών γίνετε ανάλυση και της εφαρμογής εμποροδιαχείρισης της softone.

Δείτε τους πυλώνες επιβράβευσης και διεκδικείστε την έκπτωση σας.

Στα παραπάνω προγράμματα σπουδών θα λάβουν οι μαθητές μας:

1) Οργανωμένα μαθήματα με καθηγητή σε σύγχρονη τηλεκατάρτιση (40 ωρών)

2) Χρήση ειδικευμένης πλατφόρμας τηλεκατάρτισης στα πρότυπα μεγάλων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού για υποστήριξη των μαθητών με ασκήσεις, βιβλία, σημειώσεις, αρχεία ασκήσεων και επιπρόσθετο συμληρωματικό εκπαιδευτικό υλικό

3) 12 (Δώδεκα) ώρες καθημερινή υποστήριξη εκτός μαθημάτων από τους καθηγητές, τη γραμματεία & τη διοίκηση της σχολής για απορίες ή οτιδήποτε άλλο)

4) Επαγγελματική καθοδήγηση

 

 

Πληροφορίες

computer@easy-education.gr
Τηλ: 2311110186

 button_2.jpg