ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΙΕ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ
 

 

Τα Αγγλικά, μαζί με την Πληροφορική, αποτελούν τις βασικότατες δεξιότητες. Με αυτό το ταχύρρυθμο πρόγραμμα δεν έχετε δικαιολογία να μην έχετε πτυχίο στα αγγλικά.

Πρόγραμμα κατάρτισης στην ΑΓΓΛΙΚΗ γλώσσα

 button_2.jpg

Το πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης και δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις προς απόκτηση πιστοποιητικού (TIE) αναγνωρισμένου ΔΙΕΘΝΩΣ,  από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ καθώς και από τον ιδιωτικό τομέα. 

 

Στόχος του προγράμματος είναι η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας ώστε η χρήση της να γίνεται με ευκολία στη καθημερινότητα αλλά και στους χώρους εργασίας.

Εν όψει των επικείμενων προσλήψεων, τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education,  σχεδιάζουν και υλοποιούν εξ αποστάσεως ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Αγγλική γλώσσα προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού, αναγνωρισμένο από ελληνικό δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π. αλλά και από ιδιωτικό τομέα. Υλοποιήστε το πρόγραμμα Κατάρτισης  ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ ΧΩΡΟΥ μέσα σε 80 ώρες!

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής και ενταχθείτε στο ΝΕΟ τμήμα με έναρξη 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022.

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας για ένταξη στο νέο τμήμα μέχρι τις 07/06/2022.

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Easy Education 23111 10186 (Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή - 10.00-17.00).

Ζητήστε να μάθετε περισσότερα από ένα συνεργάτη, συμπληρώνοντας τη φόρμα.

*κατόπιν έναρξης των μαθημάτων και την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών ,δεν επιστρέφονται χρήματα . Το άνωθεν , αποτελεί πάγια πολιτική. Η επιστροφή χρημάτων είναι εφικτή μόνο εάν διακόπτεται το πρόγραμμα λόγω δικής μας υπαιτιότητας .

 button_2.jpg

Τι θα λάβω με το τέλος του προγράμματος;

Read more