Θετική Ψυχολογία - Επιμόρφωση από το Κε.Δι.Βι.Μ του Παντείου Πανεπιστημίου


Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου διεξάγουν το πρόγραμμα "Ετήσιο πρόγραμμα επιμόρφωσης Θετικής Ψυχολογίας", επιμόρφωση 9 μηνών και συνολικής παρακολούθησης 600 ωρών. 

'Εναρξη νέου τμήματος: ΤΟ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ.

Αιτήσεις έως: Είναι ανοικτή περίοδος αιτήσεων για κατοχύρωση θέσεων. 

 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων ανά κύκλο επιμόρφωσης. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δηλώστε συμμετοχή στο νέο τμήμα  συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής. 

Το πρόγραμμα έχει στόχο να προσφέρει στους ενήλικους συμμετέχοντες εξειδίκευση σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, δυνατότητες διαμόρφωσης μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας, να βελτιώσει τις προοπτικές επαγγελματικής ένταξης και εξέλιξης του ατόμου, να συμβάλλει στην κοινωνική συνοχή, στην ανάπτυξη της ικανότητας ενεργού συμμετοχής στα κοινά και στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας.

Σκοπός τουτης επιμόρφωσης είναι να παραχθεί στους εκπαιδευόμενους εκπαίδευση, κατάρτιση και εξειδίκευση σε θέματα που αφορούν την θετική ψυχολογία. Η εκπαιδευτική ανάγκη του προγράμματος είναι να εισάγει τους συμμετέχοντες στις βασικές αρχές και μεθοδολογίες της θετικής ψυχολογίας σε θεωρητικό και σε βιωματικό επίπεδο. Σε συνδυασμό με την εμβάθυνση σε βασικές θεωρίες και έννοιες της θετικής ψυχολογίας, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να εφαρμόσουν οι ίδιοι στον εαυτό τους τις πρακτικές της Θετικής Ψυχολογίας και, με την κατάλληλη καθοδήγηση, να βρουν τρόπους να τη χρησιμοποιήσουν στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή.

Η Θετική Ψυχολογία, είναι ο πλέον ανερχόμενος κλάδος της ψυχολογίας που λόγω της ευρύτητας της εφαρμογής του συγκεκριμένου γνωστικού αντικειμένου καταλήγει εν τέλει να έχει συγκεκριμένο αντίκτυπο σε κάθε αντικείμενο εργασίας (ειδικότητα) αλλά και στην καθημερινότητά μας (επαγγελματικές & διαπροσωπικές σχέσεις).

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν αναπτύξει τις απαραίτητες δεξιότητες προκειμένου να χρησιμοποιούν εποικοδομητικά θετικά συναισθήματα και θετικές εμπειρίες, και να αναγνωρίζουν και να αναπτύσσουν το δυναμικό των ίδιων και όσων είναι γύρω τους.

Γιατί να το παρακολουθήσω:

Η παρακολούθηση του προγράμματος αναμένεται να ωφελήσει τους συμμετέχοντες, τόσο γνωστικά όσο και επαγγελματικά. Συγκεκριμένα, όλοι όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα αναμένεται να έχουν αποκτήσει:

  1. Γνώση των αρχών και της μεθοδολογίας της θετικής ψυχολογίας σε θεωρητικό και βιωματικό επίπεδο.
  2. Δυνατότητα εμβάθυνσης σε βασικές θεωρίες και έννοιες της θετικής ψυχολογίας.
  3. Εμπειρία στις στρατηγικές και στη μεθοδολογία της επιστήμης της Θετικής Ψυχολογίας μέσω πρακτικών εφαρμογών και ασκήσεων.
  4. Αυξημένα επαγγελματικά προσόντα, επικυρωμένα με βεβαίωση παρακολούθησης.
  5. Μοριοδότηση σε προκηρύξεις. Συγκεκριμένα, το σεμινάριο μοριοδοτεί σε δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως Δ.ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΚΔΒΜ, ΚΕΚ, σχολές ΟΑΕΔ και εξασφαλίζει ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα για απασχόληση σε Ιδιωτικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς (Κολλέγια, ΚΕΣ, ΚΕΚ, ΙΕΚ, Φροντιστήρια, ΚΔΒΜ, ΚΕΣ). Επιπλέον μοριοδοτεί σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με 2 μόρια ενώ μοριοδοτεί με 0,5 μόρια για θέσεις διοίκησης σε σχολικές μονάδες. Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον μοριοδότησης σε οποιαδήποτε προκήρυξη μοριοδοτεί τέτοιου τύπου βεβαιώσεις.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων ανά κύκλο επιμόρφωσης. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δηλώστε συμμετοχή στο νέο τμήμα  συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής. 

KEDIVIM Panteion University Athens

Για Θέματα Οικονομικής και Διοικητικής Διαχείρισης

Τηλέφωνο: 210 300 97 03  (help desk 10:00 πμ - 4:00 μμ) |  Fax: 210 300 97 04  | E-mail: info@kedivim-panteion.gr 

Web site: https://kedivim.panteion.gr 


Σε ποιους απευθύνεται:

Κατηγορίες στις οποίες απευθύνεται το σεμινάριο: 

- οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για τη συγκεκριμένη θεματική κατάρτιση που ενδιαφέρεται να βελτιωθεί προσωπικά και επαγγελματικά, να ενσωματώσει τις αρχές της θετικής Ψυχολογίας στη ζωή του.

diavasma metaxy allwnΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
- Στελέχη εκπαίδευσης, εκπαιδευτικοί, μόνιμοι και ωρομισθίοι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων που εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν σε Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ειδικής Αγωγής και Δημόσιες Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης
- Μόνιμοι και ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί που εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν σε Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης Ειδικής Αγωγής και Δημόσιες Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης

 

thetikiphotoooooooooooo

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

- Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας - Ψυχολόγοι- Ειδικοί Παιδαγωγοί- Εργοθεραπευτές
- Λογοθεραπευτές
- Κοινωνιολόγοι
- Κοινωνικοί Λειτουργοί
- Άλλες ειδικότητες

thetikiphotooooooΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
- Υπεύθυνοι διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού
- Γενικοί διευθυντές
- Υπεύθυνοι στο τμήμα μάρκετινγκ
- Σχεδιαστές διαφημίσεων
- Υπεύθυνοι Δημοσιότητας, Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας
- Προϊστάμενοι σε τμήμα παραγωγής

 

kal visuals b1Hg7QI zcc unsplash ΑντιγραφήΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
- πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ & ΤΕΙ) της ημεδαπής και αλλοδαπής

- Απόφοιτοι ΙΕΚ επαγγελματικής Κατάρτισης, των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης Ειδικής Αγωγής και των Δημόσιων Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης. - φοιτητές – σπουδαστές, άτομα που τους ενδιαφέρει ο χώρος της ψυχικής υγείας, της θετικής ψυχολογίας, της συμβουλευτικής και του coaching.

- όσοι επιθυμούν να χαράξουν τη σταδιοδρομία ενός συμβούλου ψυχικής υγείας / life coach.

- όσοι επιθυμούν ή δραστηριοποιούνται ήδη στο χώρο της Ψυχολογίας

- εργαζόμενοι σε οποιανδήποτε κλάδο για επαγγελματική ανέλιξη, ανέργους, πολιτικούς κ.α.
- όσοι επιθυμούν ή δραστηριοποιούνται ήδη στο χώρο της Συμβουλευτικής.

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας λύσει όποια απορία έχετε