Πρόγραμμα εκμάθησης Ιταλικών

Μάθετε την απλή γλώσσα της γειτονικής χώρας, τα  όμορφα ιταλικά, τη 2η ξένη γλώσσα προς ενίσχυση του επαγγελματικού σας προφίλ καθώς και προς συμπλήρωση της μοριοδότηση σας στο ΑΣΕΠ.

 

Πρόγραμμα κατάρτισης στην ΙΤΑΛΙΚΗ γλώσσα

Το πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης και δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις προς απόκτηση πιστοποιητικού( ΚΠΓ/ PLIDA ) αναγνωρισμένου ΔΙΕΘΝΩΣ, απο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, καθώς και απο τον ιδιωτικό τομέα.

Στόχος του προγράμματος είναι η εκμάθηση της ιταλικής γλώσσας ώστε η χρήση της να γίνεται με ευκολία στη καθημερινότητα αλλά και στον εργασιακό χώρο.

Προγράμματα σπουδών ΙΤΑΛΙΚΩΝ:

Α1 (Αρχικό Επίπεδο), Α2 (Βασικό Επίπεδο),

 Β1(Πρώτο Επίπεδο) , Β2 (Δεύτερο Επίπεδο)

C1 (Τρίτο Επίπεδο), C2 (Ανώτατο Επίπεδο)

Σε μόλις 6 μήνες λάβετε το B2 και σε έναν χρόνο οδηγείστε στην απόκτηση του ανώτερου πτυχίου!

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εφήβους από 14 ετών, αρχάριους, ενηλίκους και όσους ενδιαφέρονται για εκμάθηση γλώσσας. Επιπλέον, αφορά και όλους όσοι κατά το παρελθόν έχουν αποκτήσει κάποιες βασικές γνώσεις της ιταλικής γλώσσας και είτε δεν έχουν αποκτήσει σχετικό πιστοποιητικό, είτε επιθυμούν να λάβουν πιστοποιητικό ανωτέρου επιπέδου. Όλοι μπορούν να λάβουν πτυχίο άμεσα για κάθε επίπεδο.

Δείτε τους πυλώνες επιβράβευσης και διεκδικείστε την έκπτωση σας.

Στα παραπάνω προγράμματα σπουδών θα λάβουν οι μαθητές μας:

1) Οργανωμένα μαθήματα σε τμήμα από έμπειρους καθηγητές.

2) Πρόσβαση σε ειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, στα πρότυπα πολλών Ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων, για υποστήριξη και στο σπίτι. (Ασκήσεις, βιβλία, σημειώσεις, αρχεία ασκήσεων, για όλα τα προγράμματα σπουδών)

3) 12 (Δώδεκα) ώρες καθημερινή υποστήριξη εκτός μαθημάτων από τους καθηγητές, τη γραμματεία & τη διοίκηση της σχολής για απορίες ή οτιδήποτε άλλο.

4) Εξάσκηση στο κέντρο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. 

5) ΔΩΡΟ όλα τα απαραίτητα βιβλία για την εκμάθηση της γλώσσας σε όλα τα επίπεδα από το κέντρο.

 ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!

Οι εξετάσεις διεξάγονται σε όλη την Ελλαδα(και στη Θεσσαλονίκη) μία με δύο φορές το χρόνο στα επίπεδα A1 ,A2, B1, B2, C1, C2 και στις τέσσερεις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο (reading, writing, listening, speaking).

Πραγματοποιούμε τακτικές ενάρξεις τμημάτων. Σας περιμένουμε στο χώρο μας να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες. Μέχρι τότε, συμπληρώστε φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα από το κέντρο. Κάντε την εγγραφή σας τώρα και επωφεληθείτε με εκπτώσεις μέχρι και 40%.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 πμ – 20:00 μμ.

  Υπ. Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

  Πληροφορίες

  Βέροια: Εληάς 1 & Καπετάν Άγρα 6

  www.easy-education.gr 

  info@easy-education.gr

Τηλ1: 2331022004

Τηλ2: 2331070102