Πρόγραμμα Εκμάθησης Τουρκικών

Γνωρίστε και πιστοποιηθείτε στα τούρκικα, τη γλώσσα της γειτονικής χώρας που μας συνδέουν αιώνες ιστορίας. Ο συνεχής διάλογος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας τόσο σε οικονομικό, εμπορικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο, χρήζει απαραίτητη την γνώση της τουρκικής γλώσσας, ενός χαρακτηριστικού που θέτει κάθε γνώστη αυτής περιζήτητο στην αγορά εργασίας.   

 

Πρόγραμμα κατάρτισης στην ΤΟΥΡΚΙΚΗ γλώσσα

Το πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης και δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις προς απόκτηση πιστοποιητικού (ΙSTANBUL) αναγνωρισμένου ΔΙΕΘΝΩΣ, απο το  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ καθώς και απο τον ιδιωτικό τομέα.

Στόχος του προγράμματος είναι η αποτελεσματική εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας ώστε η χρήση της να γίνεται με ευκολία στη καθημερινότητα αλλά και στον εργασιακό χώρο.

Προγράμματα σπουδών ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ:

Α1 (Αρχικό Επίπεδο), Α2 (Βασικό Επίπεδο),

 Β1(Πρώτο Επίπεδο) , Β2 (Δεύτερο Επίπεδο)

C1 (Τρίτο Επίπεδο), C2 (Ανώτατο Επίπεδο)

Σε μόλις 8 μήνες λάβετε την απαραίτητη πιστοποίηση για την μοριοδότηση σας, σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εφήβους από 14 ετών, αρχάριους, ενηλίκους και όσους ενδιαφέρονται για την εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας. Επιπλέον, αφορά και όλους όσοι κατά το παρελθόν έχουν αποκτήσει κάποιες βασικές γνώσεις της τουρκικής γλώσσας και είτε δεν έχουν αποκτήσει σχετικό πιστοποιητικό, είτε επιθυμούν να λάβουν πιστοποιητικό ανωτέρου επιπέδου. 

Δείτε τους πυλώνες επιβράβευσης και διεκδικείστε την έκπτωση σας.

Στα παραπάνω προγράμματα σπουδών θα λάβουν οι μαθητές μας:

1) Οργανωμένα μαθήματα σε τμήμα από έμπειρο καθηγητή.

2) Πρόσβαση σε ειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, στα πρότυπα πολλών Ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων, για υποστήριξη και στο σπίτι. (Ασκήσεις, βιβλία, σημειώσεις, αρχεία ασκήσεων, για όλα τα προγράμματα σπουδών)

3) 12 (Δώδεκα) ώρες καθημερινή υποστήριξη εκτός μαθημάτων από τους καθηγητές, τη γραμματεία & τη διοίκηση της σχολής για απορίες ή οτιδήποτε άλλο.

4) Εξάσκηση στο κέντρο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. 

5) ΔΩΡΟ όλα τα απαραίτητα βιβλία για την εκμάθηση της γλώσσας σε όλα τα επίπεδα από το κέντρο.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!

Πραγματοποιούμε τακτικές ενάρξεις τμημάτων. Σας περιμένουμε στο χώρο μας να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες. Μέχρι τότε, συμπληρώστε φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα από το κέντρο. Κάντε την εγγραφή σας τώρα και επωφεληθείτε με εκπτώσεις μέχρι και 40%.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 πμ – 20:00 μμ.

  Υπ. Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

  Πληροφορίες

  Βέροια: Εληάς 1 & Καπετάν Άγρα 6

  www.easy-education.gr 

  info@easy-education.gr

Τηλ1: 2331022004

Τηλ2: 2331070102