Πρόγραμμα εκμάθησης Γερμανικών

Τα γερμανικά είναι κατά πληθυσμό: η δεύτερη ομιλούμενη μετά τα Ρωσικά (150 εκατομμύρια ομιλητές στην Ευρώπη) και η τρίτη διδασκόμενη γλώσσα (στην Ευρώπη) μετά τα Αγγλικά και τα Γαλλικά.

 

Πρόγραμμα κατάρτισης στη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ γλώσσα

Το πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης και δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις προς απόκτηση πιστοποιητικού (GOETHE/ ÖSD) αναγνωρισμένου ΔΙΕΘΝΩΣ, από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ καθώς και τον ιδιωτικό τομέα.

Στόχος του προγράμματος είναι η εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας ώστε η χρήση της να γίνεται με ευκολία στη καθημερινότητα αλλά και στον εργασιακό χώρο.

Προγράμματα σπουδών ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ:

Α1 (Αρχικό Επίπεδο), Α2 (Βασικό Επίπεδο)

Β1(Πρώτο Επίπεδο) , Β2 (Δεύτερο Επίπεδο)

C1 (Τρίτο Επίπεδο), C2 (Ανώτατο Επίπεδο)

Το πρόγραμμα αφορά όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τη γερμανική γλώσσα χωρίς να έχουν κάποιες βασικές γνώσεις. Είναι κατάλληλο για εφήβους από 14 ετών, αρχάριους, ενηλίκους και όσους ενδιαφέρονται για εκμάθηση της γερμαντικής γλώσσας. Επιπλέον, αφορά και όλους όσους κατά το παρελθόν έχουν αποκτήσει κάποιες βασικές γνώσεις της γερμανικής γλώσσας και είτε δεν έχουν αποκτήσει σχετικό πιστοποιητικό, είτε επιθυμούν να λάβουν πιστοποιητικό ανωτέρου επιπέδου. Όλοι μπορούν να λάβουν πτυχίο άμεσα για κάθε επίπεδο.

Δείτε τους πυλώνες επιβράβευσης και διεκδικείστε την έκπτωση σας.

Στα παραπάνω προγράμματα σπουδών θα λάβουν οι μαθητές μας:

1) Οργανωμένα μαθήματα σε τμήμα από έμπειρους καθηγητές.

2) Πρόσβαση σε ειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, στα πρότυπα πολλών Ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων, για υποστήριξη και στο σπίτι. (Ασκήσεις, βιβλία, σημειώσεις, αρχεία ασκήσεων, για όλα τα προγράμματα σπουδών)

3) 12 (Δώδεκα) ώρες καθημερινή υποστήριξη εκτός μαθημάτων από τους καθηγητές, τη γραμματεία & τη διοίκηση της σχολής για απορίες ή οτιδήποτε άλλο.

4) Εξάσκηση στο κέντρο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. 

5) ΔΩΡΟ όλα τα απαραίτητα βιβλία για την εκμάθηση της γλώσσας σε όλα τα επίπεδα από το κέντρο.

6) -21% για εγγραφές μέχρι τέλη Οκτωβρίου.

Οι εξετάσεις διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα, δύο με τρεις φορές το χρόνο στα επίπεδα A1 ,A2, B1, B2, C1, C2 και στις τέσσερεις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο (reading, writing, listening, speaking).

Πραγματοποιούμε τακτικές ενάρξεις τμημάτων. Σας περιμένουμε στο χώρο μας να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες. Μέχρι τότε, συμπληρώστε φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και νέα από το κέντρο. Κάντε την εγγραφή σας τώρα και επωφεληθείτε με εκπτώσεις μέχρι και 40%.

  Βέροια: Εληάς 1 & Καπετάν Άγρα 6

  Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 πμ – 20:00 μμ.

  Υπ. Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

  Πληροφορίες

  www.easy-education.gr 

  info@easy-education.gr

Τηλ1: 2331022004

Τηλ2: 2331070102